Varustepiste

VARUSTEPISTE on perustettu palvelemaan retkeilijöitä, vaeltajia ja intohimoisesti luonnossa liikkuvia aktiivisia kulkijoita varten. Lähtökohtaisesti omat harrastukset luonnossa liikkumisessa, luontovalokuvauksesta, melonnasta, metsästyksestä ja vaellusretkistä on tarkkaan vaikuttanut siihen mikä on VARUSTEPISTEEN tuotevalikoiman ydin. Kestävillä ja laadukkailla varusteilla on mukavaa ja turvallista lähteä nauttimaan  seikkailuista. 

Kohti uusia elämyksiä – varustepiste.fi 

TALVIURHEILU

LIUKULUMIKENGÄT

LUMIKENGÄT

ERÄSUKSET

RETKEILY

Neljä vuodenaikaa on kyllä upeata mitä Suomen luonto tarjoaa ! Monipuolista. Kesällä vaellusta Lapin tuntureilla, teltassa yöpyminen Karhunkierroksella, nokipannukahvit Torronsuon laavulla, kanootilla meloen Saimaalla, liukulumikengillä hiihtoa Kolin ja Pielisen maisemissa, avantouintia Valkeakoskella jne. Laadukkaalla ja kestävällä varusteella retkeily on kivaa. Kulje varustepiste.fi :n kautta.

 

MELONTA

Melonta harrastuksena on antoisaa. Meloessa jokia tai järviä pitkin, voit nähdä maiseman aivan eri näkövinkkelistä. Aloituskynnys lajiin on helppo. Peruskajakit on helppo hallita. Mukaan mahtuu teltta, vaatteet ja varusteet päivä- ja viikonloppuretkiä varten. Kanoottiin mahtuu useampi kulkemaan. SUP-laudalla nautit vesillä meloen kesän lämmöstä. Muista aina turvallisuus ja laita tarvittavat pelastusliivit tai suppailuliivit päälle.         -varustepiste.fi-

Shopping Cart
Scroll to Top