,

Altai Hok 145 Liukulumikengät

339,00 

Lumikenkien ja metsäsuksien yhdistelmä; liukulumikenkä on suunniteltu metsässä hiihtämiseen umpihangessa. Pitokarvan johdosta liukulumikengillä pääsee mäet helposti ylös ja liukkaasti alas. Siteisiin sopii 35 – 47,5 kokoinen kenkä. Siteet on helppo ja nopea säätää sopivaksi. Teräskantit puree hyvin jäiseen lumeen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6438212037110 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Altai Hok 145 Liukulumikengät ja Pivot siteet

Altai Hok -liukulumikengät on erittäin hyvin toimiva yhdistelmä lumikenkiä ja metsäsuksia.

Altai Hok on leveä ja lyhyt suksi, jonka pohjassa on kiinteä pitokarva – yhdistelmä, joka sopii erittäin hyvin metsässä hiihtämiseen. Altai Hok suksilla on kätevä kiivetä rinteitä ylös ja laskea niitä alas pitokarvan johdosta. Altai Hok -liukulumikengissä yhdistyvätkin suksien ja lumikenkien parhaat puolet. Erityisen ketterät nämä sukset ovat pienipiirteisessä, risukkoisessa ja tiheäkasvuisessa maastossa, mutta toimivat myös aukealla erittäin hyvin. Näppärä Altai Hok -liukulumikenkiä on helpompi hallita alamäissä kuin perinteisiä pitkiä eräsuksia. Suksen hyvä pitokarva hillitsee vauhtia sopivasti, mutta ei estä luistoa. Liukulumikengissä on myös samanlaiset teräskantit kuin perinteisissä laskettelusuksissa. Tästä syystä ne pitävät suuntansa myös jäisellä rinteellä hyvin. Altai Hok sukset toimivat parhaiten yhdessä  Pivot siteen kanssa jotka ovat valmiiksi asennetut.

Pivot -siteessä on saranarakenne. Side on yhteensopiva useimpien kenkien, kuten vaelluskenkien, kumisaappaiden tai talvilenkkareiden kanssa. Pivot side on tukeva, ja sen pohjana toimiva Flexplate pivot -nivel sekä jousitettu kantaosa mahdollistavat hiihdettävyyden kaikilla jalkineilla. Myös kiinnitysjärjestelmä soveltuu hyvin kaikille jalkineille ja tukee jalkaa erittäin hyvin. Sidettä on helppo säätää.  Pivot side sopii 35 – 47,5 kokoiseen kenkään. Siteen pituuden säätöön et tarvitse työkaluja.

  • Teräskantit
  • Hyvin kantavissa suksissa yhdistyvät lumikenkien ja suksien parhaat puolet
  • Synteettinen suuri nousukarva alue
  • Sisältää sukset ja siteet.
  • Sukset pituus : 145cm
  • Leveys : Kärki 123 mm, vyötärö 110 mm, kanta 122 mm

 

Paino3,9 kg (kilogramma)
Mitat145 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Altai Hok 145 Liukulumikengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top